Ett jävla liv

Ja, mitt liv har varit rätt komplicerat den senaste veckan så därför har jag inte vare sig haft tid eller ro att blogga.
Jag ska försöka sammanfatta så kort och gott det går.

Idioten blev anhållen för våldtäktsförsök och olaga hot i måndags förra veckan efter att ha begt dessa brott mot mig på måndagsmorgonen. Jag talade om för min syster vad som hänt och hon förde det vidare till sin sambo, som blev milt sagt rosenrasande och ringde polisen. De hämtade honom här hemma vid ca tio på kvällen och sen satt han i häktet till onsdag kväll. Helt plötsligt dök han upp utanför dörren och försökte komma in men jag hade tagit den enda överlåsnyckeln innan han åkte med polisen så han fick inte komma in. Jag gav honom hans telefoner genom brevinkastet och kastade ut klädombyte och hygienartiklar i en påse genom köksfönstret.
Jag är smått upprörd över att polisen inte ringde mig som de lovat efter förhöret på tisdagen.
Jag fick åtminstone många härliga timmar med min son och min nya kärlek under förra veckan så hela veckan var ju inte skit. Bl.a. så åkte vi till min vännina (läs hennes blogg http://tjockisbullen.blogg.se) i söndags och det var riktigt trevligt! Vi åt god mat, spelade kort och snackade skit. Haha! En bild på en väldigt uttröttad Benjamin följer.


 

Den nya veckan började lite sisådär eftersom jag vill bli av med idioten pryttlar. Han skulle ha kommit igår men uteblev p.g.a. något fejkat fysiskt tillstånd. Eller fejkat och fejkat.. Han har tydligen bestämt sig för att sluta röka marijuana och hasch så han mår säkert som han förtjänar. Orsaken till det är säkerligen att han ska drogtestas hos polisen. Jag har inte hört något om ifall det blir åtal mot honom nu efter polisanmälan men det hoppas jag att det blir.
Jag packade ju alla hans grejer igår så det kändes ju jävligt surt att han inte hämtade skiten då. Idag ställde jag helt enkelt ut skiten i trappen och sade till honom att han fick skynda sig att ta sina grejer innan nån annan gjorde det. Det fungerade! Han kom som en skottspole och nu slipper jag se honom mera. Synd bara att han såg till att hyra rum på andra sidan centrum - i samma område som jag bor. Känns ju tryggt och bra att finns 10 minuters gångväg bort... INTE! Telefonterror och jag är bästa vänner vid det här laget eftersom han ringer och är arg i ena stunden och kletar ner mig med kärleksförklaringar i andra. Jag börjar fundera på att byta nummer!
Ett annat fult knep han kört med är att skicka madammer (från sitt land och som känner mig) för att försöka tala mig till rätta och "lösa problemet". Vilken jävla IDIOT! Sist sade jag till tanten: No disrespect but there is just nothing to talk about anymore. My decision is final! Jag öppnade inte ens dörren för henne.

Nu e skiten ute och jag ger inte ett flygande fuck för honom och hans snack mer!

Nu hoppas jag på lugn och ro och lycka och att jag ska kunna ha sinnesfrid nog att blogga varje dag. =)

Bara solsken och smör

Idag vaknade jag cirka halv sex på morgonen och kunde smått besviket konstatera att Benjamin var för sjuk för att gå till dagis. Vadå? , tänker ni säkert. Skönt att få vara hemma! Jovisst, men inte på grund av VAB eller sjukskrivning. Vad har man då för nöje av "ledigheten"? Det finns inget mer stressande än att behöva ringa eller sms:a chefen och komma med sådana nyheter.. Det känns ju alltid som om chefen tror att man hittar på!

Benjamin är alltså förkyld med allt vad det innebär. Han hostar och snorar. När han hostar kiknar han så att han kräks - och DET är ju kul...inte! Jag tycker så synd om honom! I natt hade han feber och låg och sparkades i sömnen. Fram på morgonkvisten när jag försökte väcka honom sjöng han "I can make your bed rock" i sömnen och talade även om för mig att han "måste ta dom där pengarna först". Hihi! Gulligt och ganska kul, om man bortser från att det troligen var p.g.a. febern.
Han äter också väldigt dåligt när han är sjuk så idag har han fått i sig en halv ostsmörgås, ett ägg, lite glass, te med honung och några glas vatten. Han har nu beställt ett Happy Meal till middag och det är ju bara att passa på medan han har aptit. =) Han fick Alvedon och hostmedicin för en stund sedan så det är väl tack vare det som han känner för att äta. Han sitter just nu och killar mig på ryggen, den lille sötisen!

Idioten har idag bara varit solsken och smör... Ni förstår? Han har bl.a. erbjudit sig att köpa nya jeans och bjuda mig på lunch på stan. Kul kille! Haha! Nej tack, jag vill inte ha NÅGONTING från dig!
Tack och lov har han inte försökt något fysiskt den här gången. Det är ju inte första gången jag har försökt bli av med honom... Jag har inte lyft ett finger för honom idag och planerar inte att göra det i framtiden heller. Tänk att han hade fräckheten att låtsas som om allt var som vanligt imorse!? Visade mig sin nya kalsonger och bad mig smörja honom på ryggen efter duschen... Good for you, sa jag om han kalsonger - som jag fortfarande inte vet hur de ser ut - och påminde honom om att mitt beslut är definitivt, så jag vägrade att smörja honom på ryggen.
Varför tror han att han ska få åtnjuta samma behandling från mig som innan? Det bevisar ju bara vilken utnyttjare han är. Jag betyder inte mer än bekväm service och tak över huvudet för honom. Jag citerar en vännina: "Sug min balle!"

Imorgon har jag lovat att Benjamin ska få ett nytt NintendoDS-spel. Han fick 500 kronor idag och bestämde genast att han själv skulle betala för spelet istället för att vänta på att få det av mig. Nya spel ligger inte direkt högst upp på min prio-lista. Haha! Vi får dock se hur han mår först. Jag släpar knappast ut en febersjuk gnällig unge på stan för att köpa spel.. Det rekommenderas inte. Jag hoppas vara tillbaka på jobbet på onsdag, nämligen!

Nu ska jag och Benjamin mysa på soffan en stund och sen är det läggdags.


Oh, crap!

Jaha.. Imorse kunde jag inte hålla mig längre så jag sa bara till idioten att: "Nu är jag trött på det här. Jag vill att du flyttar ut, du får 14 dagar på dig. Punkt slut!" Det gick ju smidigt. Dock visste jag att han inte skulle visa sin riktiga reaktion förrän senare, vilket också hände. Han ringde mig på eftermiddagen och lät som om allt var som vanligt. Jag höll en väldigt avvisande ton och snart började han gorma om vem som gett mig rätten att tilltala honom på det sättet jag gjorde imorse. Jag sa helt enkelt att: "Du, det där får vi prata om när jag kommer hem. Just nu försöker jag ha en trevlig stund hemma hos syrran!" Därefter lade jag helt enkelt på. Haha!

Vi hade trevligt hos syrran, drack kaffe, pratade och blev bjudna på middag. Benjamin var inte på sitt bästa humör eftersom han är lite krasslig just nu. Jag fick fullt stöd därifrån samtidigt som jag fick ta emot en del befogad kritik angående situationens uppkomst och utveckling.

Till slut var det dags att åka hem för att duscha Benjamin och stoppa honom i säng. Jag visste ju att det skulle bli bråk så jag förberedde min stackars pojke på det innan vi klev innanför dörren. Jag hatar att behöva ha barnen i närheten när det blir bråk. Det måste vara väldigt traumatiskt för dem att se vuxna bråka!
Hursomhelst, efter inledande diskussion där han ifrågasatte min rätt att tala till honom på "det där viset", satte jag mig framför datorn. Då stormar han ut ur köket och säger att han ska använda den. Jag nekade honom och talade om för honom att datorn tillhör mig (han har gett den till mig eftersom jag betalade för hans bil). Då gick han fram och ryckte den ifrån mig. Jahapp, tänkte jag och gick genast och tog bilnycklarna. Då fick han panik antar jag för han blev rasande och bröt närapå handen av mig för att få tillbaka dem. Det fick han inte eftersom jag höjde rösten och sa åt honom att genast släppa mig innan jag ringde polisen. I det ögonblicket kom vår inneboende ut från köket och räddade situationen. Jag sa bara att om datorn är hans är bilen min, så fick han välja vilken av de två han ville ha.

Efter ytterligare diskussioner som avbröts av att Benjamin - stackars Pluttis - kräktes i min säng p.g.a. hosta kom han in i sovrummet medan jag bäddade om, tryckte upp mig mot fönsterbrädan och försökte ännu en gång ta nycklarna med våld. Jag hotade med polisen igen eftersom han klämde mina händer så hårt att både han och jag skar oss - han på mina naglar och jag på hans nycklar! Jag talade om att han skulle få nycklarna när jag fick datorn och då gav han upp tillslut.

Som ni ser har jag nu datorn och kan få kräkas ur mig det här omedelbart, innan minnet lägger till eller tar bort något ur händelseförloppet. Dessvärre är det nog inte över än. Detta säger jag p.g.a. att han talar om för mig om och om igen att det inte finns en chans att han kan flytta inom de 14 utsatta dagarna. Vi får väl se... Ut ska han om jag så ska kasta ut honom med mina bara händer om två veckor. Han känner jättemånga människor så det ska väl knappast vara någon större utmaning för honom att hitta ett rum?

Det som fick mig att skratta i hela den här episoden var att han misstänker att jag har ett nytt förhållande.. =)
Han sa att det förhållandet kommer att ta slut lika fort som det började och att då är det JAG som kommer sitta där och gråta efter HONOM! HAHAHAHAHAHAHA!!! Yeah right!

Kan hända att jag inte skriver på ett par dagar då jag känner mig tvingad att ta med datorn någonstans där han inte kan komma åt den. Så tillsvidare...
Wish me luck!

Våren är här!! =D

Tro det eller ej! Jag VET att våren är här för... jag har både sett och hört FISKMÅSAR idag!!!
Min gamla farfar talade om för mig när jag var liten att det är ett säkert vårtecken och hittills har det alltid varit sant. Nu kan vi se fram emot slask och blask, sol och fågelkvitter och snart ska jag stå på alla torra fläckar som kommer i min väg och njuta av barmarkskänslan. =)

I övrigt har hela dagen haft något av en solskenslyster, så klart, eftersom HAN även idag har åkt tvärs över Stockholm bara för att få kyssa mig litegrann. Hihi!

Mer allvarliga saker händer i mitt liv just nu. Stora förändringar - eller snarare förbättringar - skall göras. Bland annat ska idioten ut från lägenheten så att jag och Benjamin kan få leva i trygghet, även om ekonomin blir kärvare än kärv. På grund av idiotens levnadssätt riskerar jag annars att (i längden) bli fråntagen min son. Själv ska jag bli kontaktad av Kvinnofridsgruppen i dagarna tack vare att det jag beskrev som sexuella trakasserier enligt socialdamen klassas som våldtäkt i hemmet. Det är ingen lätt situation jag lever i för närvarande. Jag försöker dock att vara stark och knoga på i all skit. Det enda vägen jag kan ta går ju framåt och förhoppningsvis uppåt. Ska man då komma någon vart får man skjuta en del skit åt sidan och lämna annan skit bakom sig. Det viktigaste för mig är att Benjamin mår bra och känner sig trygg. En förutsättning för det är ju att även jag gör detsamma. Så nu får det vara nog!

Över till sötare saker, såhär avslutningsvis. Benjamin är kär! I en av sina dagiskompisar! Hihi! Idag när Benjamin skulle hem kom hon springande och gav honom en bamsekram samt en blöt puss på kinden, varpå Benjamin ömt kramar henne tillbaka och pussar henne på munnen. Så sött! (Ja, Madelene, jag vet att han är "bokad" åt Melina men vad göra? Haha!)

Nu ska jag fortsätta surfa runt på nätet och undvika all social samvaro med idioten...

Rosa moln har inte bara fördelar...

Hej hopp!

Som sagt var... Rosa moln har inte bara fördelar. Visst, man känner sig lycklig, vacker och allmänt lyckad men baksidan av det hela är TANKSPRIDDHETEN! Jag glömmer de mest självklara saker emellanåt och då verkar man ju riktigt korkad. Haha!
Som igår när portkoden till första jobbet inte fungerade och jag ringde till chefen.. "Har du prövat porttelefonen? Kunden är ju hemma." Dooh! Det var illa. Sen gjorde jag om det fyra och en halv timme senare. "Har du prövat att använda nyckeln?" säger chefen den gången. Pinsamt! Det var ju självklara lösningar som jag i normala fall skulle ha listat ut alldeles på egen hand.
Denne man fyller HELA mig med solsken, fniss, värme - nej, hetta - och rosa fluff som blockerar rationellt tänkade. Härligt, som omväxling!

Idag flinade jag som en fåne hela vägen från kudden tills vi träffades vid tvåtiden på eftermiddagen och så fort vi fick syn på varandra log vi båda två så stort att vi nog löpte risk att få kramp i kinderna. Haha! Ja, det är bara att konstatera att vi är kära och idag fick jag veta exakt hur länge han har varit kär i mig - vilket är exakt lika länge som jag varit kär i honom. Detaljerna suger jag på en stund till.. Hehe!

En annan härlig sak idag var att jag äntligen lyckades ta den där fikan med min väninna (den som blev inställd i måndags). Två och en halv timmes uppdatering av varandras göranden och låtanden. Mycket intressant och givande. Som vanligt lovade vi varandra att höras och ses oftare men vuxenlivet är ju som det är och det är tur att vi älskar varandra tillräckligt mycket för att ha överseende med bristen på regelbunden kontakt. Chansen är dock stor att vi träffas igen redan på lördag kväll eftersom vi båda är bjudna till samma inflyttningsfest. Kruxet är bara att fixa barnvakt åt min Benjamin...

Nu är det dags för dagens dusch och sedan ska vi se om jag drömmer sött inatt...

Beställd från Cellbes - SÅÅÅÅ jag! =)


Pusspaus vid Mariatorget

Idag har varit en seg och tröttsam dag. Mina ögon ville inte alls öppnas imorse när mobillarmet skrek mig i örat. Fötterna ville inte kliva ur sängen och definitivt inte hasa fram till badrummet.

Jag kom dock till jobbet så småningom och där gick det ju ganska bra förutom att en del utrustning krånglade så att det tog längre tid än planerat. Ja och så fick jag ju "tjejgrejerna" mitt på dagen också, vilket kan vara förklaringen till min förlamande trötthet. Det känns ju lagom kul att harva på med arbetet när man känner sig som en blodfattig knubbsäl! Tack och lov för sms:en jag fick av min nya kärlek! De tog mig igenom arbetsdagen.
Han ville verkligen träffa mig idag igen så det blev en kort men trevlig promenad mellan Mariatorget och Slussen. Jag svär, han kysser som en gud! Jag kan knappt tro att det är sant...

Just nu sitter vi och chattar så detta korta inlägg får räcka för idag, tror jag!


Vilken dag!

Ja, jag säger då det!

Efter att ha suttit uppe alldeles för länge igårkväll (hihi!) försov jag mig imorse. Det resulterade i att Benjamin inte kom till dagis förrän cirka klockan 10.
Tänk om man fick samma välkomnande när man kom till jobbet som Benjamin fick idag! Han har varit ledig från dagis i en vecka så alla tjejerna kom springandes och bara skrek "Benjamiiiiiiiiiin!" så fort de fick syn på honom. Haha! Han är visst väldigt populär allaredan... Nu gäller det alltså att börja upprepa för knatten att man bara ska ha en tjej i taget och dessutom vara snäll mot och respektera damerna. ;)

En annan jag känner lotsade mig försiktigt mellan vattenpölarna i slasket idag. Gode Gud - jag är kär! Sällan har jag känt mig så vacker och åtrådd som jag gjorde idag.
Det trots att jag är typiskt innan-mensen-svullen och trots att jag fortfarande har världens största finne på hakan som efter upprepad misshandel - både med hårda nypor och eldad synål - vägrar ge med sig. Haha!
Jag skulle även ha fikat med en väninna idag men blev uppringd kl. 16.45 från Benjamins dagis för att idioten som skulle hjälpa mig att hämta honom tydligen var i Norrköping, så det efterlängtade mötet ligger för närvarande på is. =/

Väl hemma igen efter det vanliga tjatandet om påklädning och sätt-fart-nu, var det bara att börja med maten. Idag blev det Okra-soup och jag måste ju säga att jag rockar på att laga afrikansk mat. Så gott!

Nu ska jag mysa med minnena av dagen som gått och det till lite hääärlig musik!

En ny chans?

Helgen verkar ha gått i kärlekens tecken och det känns härligt att få börja en ny vecka på rosa moln. Haha!

Det kan vara så att jag vunnit storvinsten den här gången. Hjärnan säger "chilla" men hjärtat och kroppen skriker "GO FOR IT"!!! Vad göra? Livet är fullt av risker och chanser. Det skulle vara ganska tråkigt utan dem - och kärleken. Så nu startar en period av ljuv tortyr...

Säkert blir det både spännande och skrämmande, givande och frustrerande, intensivt och möjligen dramatiskt. De som känner mig vet varför. Det är en del som ska ordnas upp och annat som ska rensas ut, helt enkelt.

Nu är det dags för snarkofagen! Imorgon händer det grejer...

Godnatt!

RSS 2.0